PHILIP MORRIS Singapore

When Wolf was engaged to design the the new Philip Morris office in Singapore, it was an opportunity to design a workplace that would be  symbolic of the company's ongoing transformation to building a future on replacing cigarettes with smoke-free alternatives.

The approach was to infuse natural materials, greenery, and a light refreshing design expression. The workplace was designed for both office based employees and sales staff that we on the road for the majority of each day. The solution was to create a flexible sales team zone that is configurable to create project and town hall based spaces when required. 

The open-plan office space is interspersed with informal areas and ‘themed’ meeting rooms with different configurations that offer users with more choice. The result is an impression of calm collaboration and creativity. A space that captures the spirit of the new brand with an expression of local Asian culture and the personalities of the people who make up the business. 

size / 

24,000 sqft

 

location / 

E-Centre @ Redhill

scope / 

Design Consultancy

 

Year / 

2019

Show More